Hækklipning og beskæring af buske

​Beskæring af hække og buske kan ofte kræve en fagmands ekspertise og viden om de enkelte planter og deres vækstbetingelser.

Hos Svendsens Haveservice i Frederikssund tilbyder vi derfor professionel hækklipning og beskæring for vores kunder i Frederikssund, Slangerup, Ølstykke og det øvrige Nordsjælland. ​

Tilbageskæring eller nyplantning

Vi tilbyder både pleje og vedligeholdelse af din hæk eller busk. Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Nyplantning i ønsket højde
  • Tilbageskæring af planten
  • Opretning af planten til vinterhalvåret
  • Hækklipning
  • Et professionelt resultat

1_138

​Når du lader en professionel anlægsgartner stå for din hækklipning eller andet beskæringsarbejde, er du garanteret et holdbart resultat, hvor der både er taget højde for plantens vækstbetingelser og for de omkringliggende planter og træer samt eventuelle gældende regler for beskæring langs vejkant og naboskel. Vi har også stor ekspertise i træfældning.

​Få et uforpligtende tilbud på hækklipning

Har du nogle spørgsmål til klipning af din hæk, buske eller træer, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 20 70 15 36 eller skrive til vores e-mail svendsenshaveservice@hotmail.com, hvis du har brug for hjælp til en konkret opgave. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din opgave.

Skal vi kontakte dig?

Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål eller udarbejdelse på et tilbud. Udfyld venligst formularen, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mange års erfaring

Holdbart resultat

Alt fra belægning til træfældning

Lars Svendsen

Sigerslevøstervej 10
​3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 17515357

Kontaktinformation

Telefon: 20 70 15 36​

E-mail: svendsenshaveservice@hotmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.