Trapper

Vi udfører alle former for trapper til udendørsbrug, hvad enten der er tale om enkelte trin fra en terrasse til haven eller en længere trappe ved et stort niveauskel.

Trapper i alle materialer

Trapper kommer i mange udformninger og farver og kan bestå af alt fra et enkelt smalt trin til flere meter brede trin eller en lang trappe. Vi udfører udendørstrapper i alle slags materialer fra betonsten til natursten og fra granit til træ – hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.

En trappeopbygning er en teknisk affære, der kræver en fagmands indgående viden til vinkler, højder og underlag, hvis den skal være god at gå på.

Trapper i høj kvalitet

Vi har mange års erfaring inden for trappeopbygning og besidder derfor den fornødne viden og ekspertise, der skal til for at bygge en trappe, der ikke mindst er god at gå på, men som rent æstetisk også harmonerer med resten af haven, husets stil eller de omkringliggende omgivelser.

Kontakt os på telefon 20 70 15 36, hvis du vil have en professionel anlægsgartner til at bygge din trappe.

Skal vi kontakte dig?

Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål eller udarbejdelse på et tilbud. Udfyld venligst formularen, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mange års erfaring

Holdbart resultat

Alt fra belægning til træfældning

Lars Svendsen

Sigerslevøstervej 10
​3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 17515357

Kontaktinformation

Telefon: 20 70 15 36​

E-mail: svendsenshaveservice@hotmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.