Træfældning udføres med sikkerhed og omhu

Har du et træ, som du gerne vil have fældet? Så kan det af sikkerhedsmæssige årsager godt betale sig at søge professionel hjælp. Hos Svendsens Haveservice tilbyder vi professionel træfældning hos både private kunder og virksomheder.

Vi garanterer høj professionalisme til lave priser, og vi kan løse enhver form for træfældning. Vi befinder os mest i og omkring Ølstykke, Frederikssund og Slangerup, men kommer også gerne hos kunder over resten af Nordsjælland.

Du kan trygt stole på vores kompetencer

Vi er et kompetent firma med stor erfaring i branchen. Derfor kan vi fælde både store og små træer, som er til gene eller skal fældes af en anden årsag. Vi fælder desuden træer uafhængig af sort. Vi har de rette kompetencer og maskiner til at håndtere selv store og besværlige træer, som kan udgøre en fare for mennesker og bygninger.

Har du nogle træer, du skal have fældet, er du garanteret, at vi udfører det med stor sikkerhed og omhu. Dette betyder, at vi naturligvis har fokus på sikkerheden omkring os selv, men også er opmærksomme på omkringliggende bygninger.

Vi har det rette udstyr, der gør det muligt at udføre en forsvarlig fældning af træer. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du mangler hjælp til træfældning.

Hvad koster træfældning?

Vi tilbyder professionel fældning af træer til konkurrencedygtige priser. Den nøjagtige pris afhænger af opgavens omfang, men vi giver altid et godt tilbud uanset hvad. Ligegyldigt om du skal have foretaget en topkapring eller have fældet et stort og gammelt træ, så vil du altså få en billig pris her hos os.

Vi er dygtige fagfolk, der er yderst grundige i alt, vi foretager os, og derfor kan du trygt bestille din næste opgave hos os.

Vi er fuldt forsikrede, og vi anvender kran og bruger naturligvis altid seler – dette er både vores og din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført optimalt.

Vi kan også stå for topkapring af dine træer, som vi ligeledes garanterer, bliver udført korrekt og sikkert. Er du træt af det store træ i haven, som skygger for, at solen kan trænge ind i dit hjem, så kan du altså med fordel kontakte os.

Vi hjælper gerne ved både store og små opgaver og er en pålidelig samarbejdspartner, der overholder alle aftaler. Når vi er færdige med en træfældning, rydder vi selvfølgelig også altid op efter os selv, så du ikke skal tænke på dette.

Kontakt os for at høre mere

Vi er altså specialister i træfældning af alle typer og størrelser af træer, og vores priser er konkurrencedygtige og attraktive. Har du en opgave til os, kommer vi altid ud og ser på omstændighederne, før vi begynder. Vi hjælper også meget gerne med hækklipning.

På den måde er vi sikre på, at vi har taget højde for alt. Du kan med andre ord trygt overlade fældningen til os. Som regel er det en god idé at få professionel hjælp til træfældning, da mange ting kan gå galt.

Det kan være, at træet vælter i en anden retning end du regnede med, hvilket kan have alvorlige konsekvenser for både mennesker eller bygninger. Heldigvis står vi altid klar med kvalificeret hjælp, uanset hvad opgaven lyder på.

Skal vi hjælpe dig i mål med en opgave, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 70 15 36 eller sende en mail til: svendsenshaveservice@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skal vi kontakte dig?

Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål eller udarbejdelse på et tilbud. Udfyld venligst formularen, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mange års erfaring

Holdbart resultat

Alt fra belægning til træfældning

Lars Svendsen

Sigerslevøstervej 10
​3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 17515357

Kontaktinformation

Telefon: 20 70 15 36​

E-mail: svendsenshaveservice@hotmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.