Terrasser, indkørsler og belægning

Hos Svendsens Haveservice udfører vi terrasser og indkørsler i alle udformninger for såvel private som for virksomheder, institutioner og boligforeninger.

Vi udfører både helt enkle terrasser og indkørsler men kan også være behjælpelige med de mere avancerede slags, hvor formen, niveaudelingen eller udenomsarealerne er tænkt med ind i designet af terrassen eller indkørslen.

Skab et unikt mønster

Vi udfører terrasser og indkørsler i alle slags materialer fra beton og granit til fliser og perlesten. Vi kan også tilbyde at kombinere flere forskellige materialer, så du får en indkørsel eller terrasse i et unikt mønster, der harmonerer med resten af huset eller de omkringliggende omgivelser.

Vi klarer det hele

Når vi laver terrasser og indkørsler, sørger vi for et stabilt underlag således, at fliserne ikke sætter sig, så du får en terrasse uden vandpytter og en indkørsel uden hjulspor.

Vi sørger for alle materialer, udstyr og maskineri, ligesom vi selvfølgelig også sørger for at rydde alt op igen, når resultatet står klart.

Kontakt os på telefon 20 70 15 36 og få et uforpligtende tilbud.

Svendsens Haveservice •Sigerslevøstervej 10 ,3600 Frederikssund• Telefon: 20 70 15 36 • CVR: 17515357 E-mail: svendsenshaveservice@hotmail.com